Condițiile climatice grele au nevoie de produse de top pentru ca fermierii să nu aibă prea multe bătăi de cap înainte de recoltat. În cazul agriculturii ecologice, provocările sunt și mai mari. Tocmai de aceea, agricultorii trebuie ajutați de parteneri de încredere.
Agro-Est Muntenia a dezvoltat un portofoliu echilibrat și bogat de produse de protecție a plantelor. Depășirea perioadelor de stres este principalul scop al Alcygol B2M, un produs obținut din algele brune Ascophyllum Nodosum.
Caracteristici alcygol B2M
Stimulează dezvoltarea rapidă
Crește calitatea nutrițională
Stimulează inflorirea timpurie
Menține integritatea celulară
Crește concentrația de antioxidanți
Mangneziu, sulf, bor, mangan – este un careu de ași, adica de elemente din Alcygol B2M, care oferă plantei un restart puternic în vegetație. „Folosit în solele ecologice, cultura va avea un start foarte bun, sistemul radicular va fi îmbunătățit, va ajuta cultura pentru o producție mult mai bună.
Se aplică diferit în funcție de cultură.
La cerealele păioase se aplică 2 litri în faza de desprimăvărare sau la burduf.
În cultura de rapiță se aplică 2.5 litri / ha la alungirea paiului”, a explicat Ionela Petrea, reprezentant vânzări Agro-Est Muntenia.
Caracteristicile tuturor produselor destinate agriculturii ecologice din portofoliul companiei cu capital 100% românesc pot fi găsite pe site-ul www.agroest.ro.