Purecane, îndulcitorul revoluționar al pionierilor de la Amyris Inc, lider mondial în știință și tehnologie a ingredientelor pure și sustenabile pentru piețele de sănătate, a primit premiul „Best of What’s New Award ”la categoria Inginerie.

Îndulcitorii Purecane sunt derivați în mod natural din trestia de zahăr și oferă tot gustul excelent al zahărului, fără calorii sau postgust amar.

„Suntem atât de onorați să primim acest premiu alături de atâtea companii inovatoare. Într-un moment în care diabetul și alte probleme de sănătate legate de zahăr sunt în creștere, Purecane le permite oamenilor să se bucure de ceva dulce, fără efectele negative ale zahărului. Suntem cu adevărat dedicați să oferim îndulcitori de cea mai bună calitate și cea mai bună degustare de pe piață și suntem mândri că suntem recunoscuți în categoria ingineriei, ” a declarat Președintele Purecane, Daya Fields.

Purecane se face printr-un proces patentat de fermentare care începe cu trestia de zahăr și apoi îl transformă într-un îndulcitor pur, fără calorii, fără substanțe chimice artificiale. Este disponibil atât ca tablete, ca înlocuitor al zahărului de masă, cât și ca îndulcitor de copt, în varianta zahărului tradițional. Ambele produse sunt non-OMG, Zero-Glicemic, Vegan și Kosher.