Regândirea sistemului alimentar global. Cum creștem reziliența la crize Pandemia de coronavirus a scos la iveală slăbiciunile sistemului alimentar global, iar efectele sale au…
Cerealele românești, în ultimii 10 ani – A crescut productivitatea la hectar Agricultura românească s-a schimbat semnificativ într-un deceniu. În 2010, România avea o suprafaţă cultivată cu…
Viitorul agriculturii ecologice discutat la MADR Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale vede agricultura ecologică drept una dintre direcțiile importante pentru viitor.…
Somonul norvegian achitat de acuzații în cazul noului focar de infecție cu COVID-19 din China Un nou val de COVID-19 în China a determinat Beijingul să stopeze importul de somon…
Fermierii cer măsuri post-Covid-19 Fermierii din Uniunea Europeană au fost grav afectați de pandemia de Covid-19. Acum, e momentul…
COVID-19: Care sunt problemele majore ale sistemului alimentar și cum pot fi remediate Izbucnirea pandemiei de COVID-19 a marcat debutul unei noi ere, care impune modificarea practicilor de…
Bani de la stat pentru producția de usturoi. Condițiile nu sunt greu de îndeplinit Un mod plăcut de depășire a crizei provocată de noul virus COVID-19 este interesul pentru…
Tratament special. O comună din România a fost dezinfectată cu elicopterul Reprezentanții Primăriei Suraia, o comună din județul Vrancea, au anunțat că s-a dezinfectat cu elicopterul…
Aceasta este modalitatea de desfacere a produselor in vreme de coronavirus O soluție pentru cetățenii care sunt izolați la domiciliu, a luat-o Primăria comunei Ciugud în…