Agricultura Ecologică în UE. Studiu de Caz: Macedonia. De la ceai organic, la ferme eco În Macedonia de Nord, drumul făcut de agricultura ecologică a fost destul de greu. Totuși,…
Agricultura Ecologică în UE. Studiu de Caz: Liechtenstein. Locul I, în eco V-ați fi gândit că micuțul Liechtenstein poate fi pe primul loc într-unul din topurile continentale…
Agricultura Ecologică în UE. Studiu de Caz: Letonia. De la 3 ferme, la aproape 4.000, în 20 de ani Letonia și-a început drumul în agricultura organică, la un nivel rezonabil, abia acum 20 de…
Agricultura Ecologică în UE. Studiu de Caz: Grecia. Primii pași, cu uleiul de măsline și stafidele Grecia este o pată frumoasă de culoare în peisajul agriculturii ecologice din Europa. Cunoscută mai…
Agricultura Ecologică în UE. Studiu de Caz: Germania. Sprijin financiar, pentru fermierii ecologici Germania este una din forțele Europei în ceea ce privește agricultura ecologică. Istoria veche de…
Agricultura Ecologică în UE. Studiu de Caz: Franța. Cooperativele, calea spre succes? Franța este o forță a agriculturii organice din Europa și din lume. Este prezentă în…
Agricultura Ecologică în UE. Studiu de Caz: Estonia. Reformele în agricultură, soluția pentru performantă? Estonia este una dintre țările care pot fi date exemplu în cadrul Uniunii Europene. Este…
Agricultura Ecologică în UE – Studiu de caz: Croația. Cum a crescut în ultimii 10 ani, ca alte țări în 30? Croații s-au pus pe treabă în ultimii 10 ani, dacă ne uităm la agricultura organică.…
Agricultura Ecologică în UE – Studiu de caz: Belgia. Care sunt culturile ecologice de top din alte țări și ce putem învăța de la vecinii europeni? Belgia a reușit, prin politicile sale, să ajungă la o cotă de 3% de produse…