Beneficiile ceaiului de pătrunjel asupra sănătății Ceaiul de pătrunjel este bogat în antioxidanți, îmbunătățește controlul zahărului din sânge, întărește imunitatea, acționează…
Rooibos-ul – primul aliment african care a primit statutul de Indicație Geografică în UE Frunzele și tulpinile uscate „rooibos” din Africa de Sud, utilizate pentru a produce ceaiul omonim…
Agricultura Ecologică în UE. Studiu de Caz: Macedonia. De la ceai organic, la ferme eco În Macedonia de Nord, drumul făcut de agricultura ecologică a fost destul de greu. Totuși,…
Certificarea pentru agricultură sustenabilă: Cum ajută aceste standarde fermierii și mediul În ultimii 30 de ani, tot mai mulți fermieri de ceai, cafea și cacao au…
Care ceaiuri din plante medicinale sunt remedii pentru combaterea insomniei Sunt multe cauze ale insomniei din care fac parte: stresul, tulburările hormonale, factorii genetici, gândurile…
Mărarul și beneficiile lui neștiute . Mai binefăcător decât crezi Mărarul este o planta aromatică din familia Apiaceae. Frunzele subţiri sunt folosite pentru a aroma…
Metoda străveche care salvează culturile indiene Vrikshayurveda este o metodă străveche indiană descoperită într-un text sanscrit, care datează de acum aproximativ…
Seria: ceaiurile noastre – Mod de preparare – Cum preparăm băuturi din coada șoricelului Infuzia(ceaiul): 2 linguri de flori la 500 ml de apă clocotită sau mai concentrat 3 linguri…
Seria: ceaiurile noastre – Mod de preparare – Cum preparăm ceaiul din coji de nucă Este bine cunoscut faptul că ceaiul de coji de nucă este benefic pentru tuse și…