FIXA Cu corecteaza deficientele in cupru la toate culturile, prin aplicarea foliara sau la nivelul solului.

FIXA Cu garanteaza un nivel ridicat al productiei, combinand cuprul si sulful in forme lichide puternic concentrate, certificate pentru agricultura ecologica.

Lignosulfonatii din FIXA Cu au o actiune blanda asupra aparatului foliar, fiind un produs lichid sigur si usor de utilizat.

Prin utilizarea a doua tratamente la un interval de 10-14 zile, se asigura protectia impotriva unor boli precum bacterioaza, monilioza, mana, arsura bacteriana si rapanul.

Ambalaj

Compoziție w/v

  • Sulf (SO3) – 146 g / l.
  • Cupru ( Cu) – 120 g / l.

Mod de utilizare si doze recomandate

  • Se aplica foliar.
  • Cereale paioase : 2 l/ha, la desprimavarare sau 1 l/ha dupa al doilea internod.
  • Pomi fructiferi : 2-3 l/ha primavara devreme sau toamna, dupa inflorit sau la caderea frunzelor.
  • Vita de vie : 2-3 /ha primavara devreme, dupa inflorit sau toamna dupa recoltat.
  • Legume ( tomate, ardei, vinete ) : de la a patra frunza si pana la coacere, cu timp de pauza de 7 zile pana la recoltare.
  • Cartof : 2-3 l/ha, de la a patra frunza pana la inflorit.
  • Interval minim intre tratamente : 10 zile.

Recomandari de aplicare

Aplicare foliara ( 2-3 l/ha) sau la sol ( 3-5 l/ha).

Evitati pulverizarea la lumina puternica a soarelui, sau la temperaturi ridicate. Daca este posibil, aplicati seara sau dimineata devreme, mai ales daca temperaturile depasesc 25 grade Celsius.

Umpleti rezervorul de pulverizare cu jumatate din cantitatea necesara de apa si incepeti sa agitati. Agitati bine recipientul si adaugati cantitatea necesara din produs, apoi adaugati restul de apa. Dupa pulverizare, curatati si clatiti echipamentul.

Cantitatea minima de apa : 200 litri/ha.

Pentru pomi fructiferi si vita de vie se recomanda o cantitate de solutie de 800-1000 litri.

Compatibilitate

Cititi intotdeauna etichetele produsului si urmati in permanenta instructiunile producatorului. Cand combinati cu alte produse, intotdeauna adaugati acest produs ultimul dar faceti si un test de compatibilitate. Daca exista vreo indoiala, consultati producatorul sau distribuitorul.

Produs permis pentru a fi utilizat in agricultura ecologica, in conformitate cu Regulamentul CE 834 / 2007. Produs certificat BioAgn.