O nouă schemă de etichetare alimentară cu accent pe biodiversitate, pesticide și bunăstarea animalelor După Nutri-Score și, mai recent, Eco-Score, o nouă schemă de etichetare a alimentelor este dezvoltată…
Studiu: Producția globală 100% organică ar reduce cantitatea de alimente cu 36% Agricultura organică este larg acceptată ca o strategie de reducere a impactului producției de alimente…
64% din terenurile agricole globale sunt expuse riscului de poluare cu pesticide O hartă globală a terenurilor agricole din 168 de țări a arătat că 64% din…
Noi recomandãri ale Comisiei Europene pentru a ajuta la elaborarea planurilor strategice ale politicii agricole comune Comisia Europeană a publicat recomandări fiecărui stat membru pentru a ajuta la elaborarea planurilor strategice…
Dincolo de monocultură: explorarea sistemelor agricole diversificate Creșterea diversității în producția vegetală aduce beneficii biodiversității fără a compromite randamentele culturilor, potrivit unui…
Raport McKinsey: Beneficiile conservării a 30% din suprafața Planetei O mare parte a economiei globale depinde de natură. Zonele naturale ne protejează comunitățile…
Comisia Europeană amână schimbările cu privire la sectorul agriculturii ecologice pentru 2022 Comisia Europeană a lansat o consultare publică cu privire la viitorul plan de acțiune privind agricultura ecologică.…
Cum protejăm solul și cum îmbunătățim producția în contextul încălzirii globale Diversitatea biologică constituie noţiunea prin care este definită întreaga diversitate a vieţii pe Pământ, iar…