PREV-AM este un fungicid, insecticid si acaricid de contact, certificat ecologic, pe baza de ulei de portocale 60 g/l.

Ca si insecticid, PREV-AM actioneaza prin patru moduri : desicare (exoscheletul osos sau articulatii ), distrugand tensiunea aripii, sufocare (inundand tuburile respiratorii) si fecunditate (inhibarea femeleleor sa depuna oua). PREV-AM a avut rezultate foarte bune in combaterea moliilor, fluturilor, musculitei albe, afidelor, tripsilor, puricilor, paianjenului rosu si nu ataca insectele benefice sau albinele.

Ca si fungicid, PREV-AM actioneaza prin desicare, afectand structura externa a fungilor, descompunand straturile ceroase protective si accelerand timpul de uscare pentru roua. Are un efect curativ imediat asupra putregaiurilor. Combate eficient fainarea, mana, rugina, alternarioza, mucegaiul.

Nu are efect rezidual si poate fi folosit pana in momentul recoltarii, fara restrictii. Pot fi realizate pana la sase tratamente, cu timp de pauza de 7-10 zile intre tratamente, pentru eficienta economica a produsului. Poate fi folosit in siguranta in camp, dar si in spatii inchide, in sere si solarii.

Compoziție

  • Ulei de portocale 60 g/l.

Mod de utilizare si doze recomandate

  • Se aplica foliar.
  • Vita de vie : 1.6 l/ha. (0.4%).
  • Legume : 2-6 l/ha (0.4%-0.8%).
  • Pomi fructiferi : 2-5 l/ha (0.4%-0.8%).
  • Cartof, soia, cereale (0.3%-0.8%).

Recomandari de aplicare

Fungi ectoparaziti si stagii ale insectelor cu cu piele moale si de asemenea la aplicarile la temperature ridicate: doza≥0,4% adica 400cc/100L de H2O.

Stagiile cu piele dura a insectelor, oua si conditii grele de aplicare: doza= 0,6% adica 600cc/100L of H2O.

In tank-mixuri si pentru a evita conditiile de fitotoxicitate: doza≤0,3% adica 300cc/100L de H2O.

Compatibilitate

Cititi intotdeauna etichetele produsului si urmati in permanenta instructiunile producatorului. Cand combinati cu alte produse, intotdeauna adaugati acest produs ultimul dar faceti si un test de compatibilitate. Daca exista vreo indoiala, consultati producatorul sau distribuitorul.

Produs permis pentru a fi utilizat in agricultura ecologica, in conformitate cu Regulamentul CE 834 / 2007. Produs certificat.