UE reduce limitele de plumb și cadmiu pentru produsele alimentare Comisia Europeană a stabilit noi niveluri maxime pentru plumb și cadmiu într-o gamă largă de…
Aditivi alimentari: Ce este TBHQ, în ce alimente este utilizat și care sunt riscurile pentru sănătate Cei mai multi dintre noi nu suntem conștienți de substanțele chimice gasite în alimente, în…
Actorii din domeniul alimentar, obligați de un ”Cod de conduită” Comisia Europeană a făcut primii pași către lansarea unui „cod de conduită” pentru actorii din…
Agricultura modernă aduce denumiri noi în vocabularul fermierilor Euroactiv propune explicarea noilor termeni care încep să fie utilizați din ce în ce mai…
Cât de contaminate sunt produsele alimentare. Procentaj îngrijorător Producția de alimente este o problemă care afectează economia, mediul și cetățenii fiecărei țări. Din…
Micul producător agricol dispare, cu fiecare zi de crizã. Și e foarte important pentru siguranță noastră alimentarã Romania nu a reușit în 30 de ani să dezvolte un sistem competitiv pentru colectarea,…
Fermieri, pentru România! Mesajul unui antreprenor român în agricultură. Cum pot fermierii și agricultura să susțină România în această perioadă. * Mihai Moraru este fondatorul Agro-Est Muntenia, una dintre cele mai dezvoltate companii de agri-business…