Cum putem mânca sănătos și proteja mediul în acelați timp Sistemul alimentar reprezintă mai mult de o treime din emisiile globale de gaze cu efect…
NASA: Dezechilibrul energetic al Pământului s-a dublat în ultimii 14 ani Un nou studiu al NASA și NOAA a concluzionat că dezechilibrul energetic al Pământului s-a…
Raport: Criza climatică va micșora economiile G7 de două ori mai mult decât Covid-19 Economiile țărilor bogate se vor micșora de două ori mai mult decât au făcut-o în…
Chinezii sunt campioni la emisia de gaze de seră China emite acum mai multă poluare cu gaze cu efect de seră decât cele 37…
Fermele de vaci nu sunt singurele vinovate pentru încălzirea globală. Carnea de pui generează la fel de multe emisii de gaze Reducerea apetitului mondial pentru carne este necesară pentru a combate criza climatică, însă, paradoxal, consumul…
Fermele mici depăsesc fermele industriale în privința randamentelor și a biodiversității La nivel mondial, 84% din ferme au o dimensiune mai mică de 2 hectare. Mulți…
Cum va afecta vremea extremă producția agricolă globală Se așteaptă ca populația mondială să crească la aproape 10 miliarde până în 2050. Cu…
Oamenii aruncă la gunoi o grămadă de mâncare. Cantitatea este uriașă O analiză a ONU a constatat că peste o șesime din totalul produselor alimentare produse…
De ce ar putea fi introduse algele în hrană și suplimente Până în 2050, vor fi 9,3 miliarde de oameni: cu 1,5 miliarde mai mult decât…