Cum au devenit alimentele noastre mai puțin hrănitoare ca niciodată Concentrarea agriculturii convenționale asupra randamentelor a condus la o scădere a calității nutriționale a multor…
Gradul de poluare a solului la cote alarmante. Cifre uriașe în privința folosirii pesticidelor și a substanțelor chimice Accelerarea poluării solului și proliferarea deșeurilor amenință viitorul producției mondiale de alimente, a sănătății umane…
Noua Coaliție Europeană pentru Agricultură + Carbon anunță planuri îndrăznețe pentru decarbonizarea sistemului alimentar Organizațiile și părțile interesate care reprezintă fiecare pas al lanțului valoric alimentar s-au reunit…
Cum putem face primii pași în agricultura regenerativă După zeci de ani de practici agricole intensive, tot mai mulți experți ridică acum întrebări…
Nestle vrea sa investească 3 miliarde de euro în agricultură Cel mai mare producător alimentar din lume, Nestlé, a anunțat săptămâna trecută că intenționează să…
Industria proteinelor vegetale: cum ar putea fasolea favã să înlocuiescă soia Cererea pentru alternative bazate pe plante la produsele din carne și lapte continuă să crească.…
Influența bălegarului asupra produselor consumate de vegetarieni Agricultura ecologică este un proces de fertilizare a solului și nu o producție de culturi…
Poate salva agricultura ecologică planeta? Într-un articol scris de Lance D. Johnson pe platforma OrganicFarming.News, este discutată posibilitatea salvarii planetei…