Roșcovul, o cultură deloc pretențioasă și potrivită pentru viitoarele scenarii climatice Încălzirea globală, stresul asupra mediului și alte limitări necesită o atenție sporită asupra culturilor minore…
Geoingineria solară ar putea proteja culturile de încălzirea globală Cercetările efectuate de Școala Harvard John A. Paulson de Inginerie și Științe Aplicate (SEAS)…
Se schimbări s-au petrecut în agricultură și natură din cauza încălzirii globale Schimbările climatice vor avea un impact asupra tuturor domeniilor vieții umane, iar alimentele nu fac…
Fermele de vaci nu sunt singurele vinovate pentru încălzirea globală. Carnea de pui generează la fel de multe emisii de gaze Reducerea apetitului mondial pentru carne este necesară pentru a combate criza climatică, însă, paradoxal, consumul…
ONU sună „alerta roșie” cu privire la riscurile generate de neîndeplinirea obiectivelor Acordului de la Paris Planeta se află în „alertă roșie”, deoarece guvernele nu își îndeplinesc obiectivele privind schimbările climatice,…
Studiu: Deșeurile alimentare fermentate pot stimula bacteriile care contribuie la dezvoltarea culturilor Resturile alimentare pot servi unui scop mai bun decât aglomerarea gropilor de gunoi și contribuția…
Avertisment pentru zootehnie. Încălzirea globală ar putea crește riscul bolilor pentru animalele din întreaga lume Schimbările climatice pot crește riscul de boli infecțioase la animale, au descoperit cercetătorii – cu…
Încalzirea globală reduce capacitatea arborilor de a absorbi dioxidul de carbon din atmosferă Pădurile absorb mai mult dioxid de carbon decât emit, motiv pentru care sunt numite chiuvete…
Temperaturi record și în luna iulie. Care au fost efectele pe glob Luna iulie a acestui an a fost cea de-a treia cea mai călduroasa înregistrată vreodată,…