Ce se va întâmpla când se vor termina resursele de rocă fosfatică Plantele necesită macro și micronutrienți pentru a crește. Fosforul, cel de-al 11-lea cel mai abundent…
Raport FAO: Cât de sănătos mănâncă europenii Deși foamea severă nu a fost o problemă majoră în Europa și Asia Centrală în…
Ministerul Agriculturii trage semnale de alarmă în legătură cu situația provocată de secetă Multe dintre statele din zonă est europeană, inclusiv România, sunt afectate de o secetă extremă…
Culturile viitorului ar putea rezista mai bine la secetă și ar avea nevoie de mai puține îngrășăminte Cercetătorii au descoperit cum o proteină din rădăcinile plantelor controlează absorbția mineralelor și a apei,…
Recomandare ONU: Reorganizarea sistemelor alimentare și conversia către obiceiuri alimentare sustenabile Factorii de decizie politică pot îmbunătăți șansele de atingere a obiectivelor climatice și de limitare…
Micul fermier și securitatea alimentară. Cum pot fermele de familie să asigure hrana omenirii Începutul noii decade găsește omenirea într-un moment de criză: Australia devastată de incendii, Europa cuprinsă…