fbpx

CINE SUNTEM ?

Viitorul este Ecologic! Într-o lume în care produsele ecologice devin tot mai căutate, numeroase și variate, în care resursele devin mai prețioase, iar calitatea nutrițională este o condiție esențială, nu mai este cazul să căutăm și alte dovezi că direcția agriculturii este „verde” și sănătoasă. Într-un proces amplu, plecat de la genetica produselor pentru agricultură și până la consumatorul final, reflexele de consum tradiționale se transformă într-un ritm alert. Tot mai mulți oameni sunt deosebit de atenți la alimentație, indiferent dacă este vorba despre fructe, legume, cereale sau aparent banalul ulei de floarea soarelui. Termenul de ecologic, de fapt eticheta de produs ecologic, este deja un factor decisiv pentru tot mai mulți oameni atunci când vine vorba despre cum pot trăi mai sănătos.

CONTACT

MISIUNEA NOASTRA

Ecoferma.ro înseamnă un portal media complet, în care multe articole sunt susținute de clipuri de prezentare de produse și de testimoniale realizate în ferme unde se face agricultură ecologică. De asemenea, veți putea afla de la experți cum funcționează produsele ecologice și ce conțin acestea, când și cum se aplică, pentru ce culturi sunt potrivite.

Agro-Est Muntenia a luat un start sănătos în portofoliul de produse ecologice. Există produse ecologice pentru culturi variate indiferent dacă este vorba despre BioStimulatori, Fertilizanți Foliari, BioFungicizi, BioInsectoFungicid și Acaricid, Bacterii fixatoare de Azot, BioStimulatori cu nutrienți. Detalii despre acest produse puteți afla direct de la reprezentanții zonali Agro-Est Muntenia. Vezi echipa Agro-Est Muntenia, click aici.

PRODUSE ECOLOGICE

În lanțul de agricultură ecologică, totul pleacă de la produsele destinate acestui tip de activitate. România a intrat pe harta țărilor care încearcă să conteze atât calitativ, cât și cantitativ în dezvoltarea agriculturii ecologice. Există în această perioadă multe produse în proces de omologare, astfel încât să poată fi în mod oficial comercializate și utilizate. EcoFerma.ro, un brand Agro-Est Muntenia și Agro-Est Eco, își propune să devină un punct de reper în informarea corectă și modernă despre cum se poate face agricultura ecologică, despre beneficiile agriculturii ecologice, despre noutățile din acest domeniu.

Sus